Palvelemme ma-pe klo 9 - 19 ja la klo 9 - 17. Päivystys parittoman viikon su klo 11 – 16

Palvelumme

Reseptilääkkeet

Apteekissamme on nopea ja ystävällinen palvelu, tervetuloa asiakkaaksemme. Apteekkimme reseptilääkevalikoima kattaa Suomessa yleisimmin käytössä olevat lääkkeet. Reseptilääkkeet saat suoraan farmaseutilta reseptipisteestä. Käytössä ovat vuoronumerot ja intimiteettisuojaan on kiinnitetty erityistä huomiota, vuoroaan odottavat asiakkaat eivät istu selän takana.

Reseptipisteissä farmaseuteilla on käytössä sähköinen resepti ja useita eri tietokantoja lääkkeiden ominaisuuksista ja yhteisvaikutuksista. He opastavat ja neuvovat sinua lääkkeiden oikeassa ja turvallisessa käytössä ja muissa mieltäsi askarruttavissa lääkeasioissa. Kysy rohkeasti neuvoa.

Lue lisää

Itsehoito

Farmaseuttinen henkilökuntamme on aina paikalla auttamassa ja neuvomassa tuotteisiin ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä. Apteekissamme on laaja valikoima itsehoitotuotteita, haavanhoitotuotteita ja muita apuvälineitä, muun muassa mittareita ja testejä. Ilman reseptiä saatavat lääkkeet ovat selkeästi ryhmiteltyinä ja hinnat näet heti hyllyn reunasta. Lisäksi meillä on laaja valikoima ihonhoitotuotteita, kuten perusvoiteita ja pesunesteitä.

Lue lisää

Annosjakelu

Apteekissamme on saatavana sekä koneellista annosjakelua annospusseihin että käsin tehtävää lääkkeiden jakelua dosetteihin. Annosjakelusta hyötyvät etenkin sellaiset asiakkaat, joilla on käytössään useita lääkkeitä, vaikeuksia muistaa ottaa ne tai lääkehoidossa monimutkainen annostus. Asiakas maksaa vain jaetuista lääkkeistä ja pusseihin jaetaan kokonaisedulliset, varmojen toimittajien valmisteet. Annosjakelu parantaa potilaan lääketurvallisuutta.

Lue lisää

Schengen-todistus

Matkustaessasi Schengen-maihin, sinulla tulee olla Schengen-todistus, jos kuljetat mukanasi tiettyjä pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä tai huumausaineita sisältäviä lääkkeitä. Apteekki täyttää todistuksen ja allekirjoittaa sen. Todistus voidaan antaa lääkettä toimitettaessa tai jälkikäteen siitä apteekista, mistä lääke on toimitettu. Todistus on voimassa 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä.

Lue lisää

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ongelmajätettä ja siksi on tärkeää palauttaa ne apteekkiin. Lääkejätteiden palauttaminen apteekkiin on maksutonta.

Lue lisää

Kuusamon I Apteekki

Kuusamon Prisma
Huoparintie 1, Kuusamo
Puh. (08) 8522 111

Palvelupiste Rukalla

S-Market Ruka toimii palvelupisteenämme kaupan aukioloaikoina osoitteessa Rukanriutta 7.

REKISTERISELOSTE

eResepti

taxfree

avainapteekit logo